Service & Advies

Lening, Leasing & Verzekering

Ondersteuning voor aankoop en gebruik van de elektrische fiets.

Woon- werkverkeer

Om het gebruik van een elektrische fiets voor woon- werkverkeer te vergemakkelijken zijn er mogelijkheden tot leasing van een fiets.

Betaling spreiden

Een elektrische fiets is duur. Om de aankoop toegankelijker te maken bieden we de KBC fietslening aan.

Verzekerd de weg op

Diefstal, omnium of verlengde E-Fiets garanties, met een verzekering ga je met een gerust hart de weg op.

Service & Onderhoud

Topfietsen gaan gepaard met topservice. Onze mechaniekers gaan geen uitdaging uit de weg.

Lening & Leasing

Alhoewel de elektrische fiets aan een stevige opmars bezig is, blijven ze een stevig prijskaartje hebben. Via een werkgever kan een leasing op poten worden gezet waardoor de aankoop ervan toegankelijk wordt. Particulieren kunnen een KBC fietslening aangaan zodat de betaling ervan gespreid kan.

Verzekering

Niets zo erg als je nieuwe aankoop die gestolen wordt of die schade oploopt door een ongelukkig voorval. Dankzij Safebike kan je jouw fiets omnium of  tegen diefstal verzekeren. Bovendien kan je verlengde e-bike garantie bekomen zodat je met een gerust hart de weg op kan.

Hoe werkt het?

De aankoop van een elektrische fiets door middel van leasing of lening werpt altijd vele vragen op. Laat je correct en volledig adviseren en vind een antwoord op deze en alle andere vragen die je hebt, voor én na verkoop. Wij staan klaar om je advies en hulp te bieden zodat je de juiste keuzes kan maken.

Meerdere opties

Voor leasing van een fiets kunnen beroep doen op de diensten van KBC Lease, B2Bike, Team Cyclis en Velobility. Indien je geïnteresseerd bent in een lening voor een fiets, bekijken we de mogelijkheden van de KBC fietslening. Met de Safebike fietsverzekering laat je je fiets bovendien met een gerust hart achter.


Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, wij helpen je graag verder.

Openingsuren:
Update Cororna

di: 13:00 - 18:00
wo: 09:00 - 12:00
13:00 - 18:00
do: 09:00 - 15:00
vr: 09:00 - 12:00
13:00 - 18:00
za:
09:00 - 12:00
13:00 - 16:00
zo en ma: gesloten