Fietsen zit in ons bloed

De liefde voor het vak stroomt door elke ader van onze Fietsspeciaalzaak.

Tom Vleugels

Geschoold als professionele renner en mechanieker is Tom Vleugels een echte stielman. Ons DNA begint bij hem.

Service & Onderhoud

Topfietsen gaan gepaard met topservice. Onze mechaniekers gaan geen uitdaging uit de weg.

Gratis testrit

Geen betere manier om een juiste fiets te kopen dan een testrit. Ervaar meteen hoe het aanvoelt.

Ervaring & Kennis

Wat er ook aan je fiets mis of stuk is, dankzij jarenlange ervaring krijg je altijd de hulp en de antwoorden die je nodig hebt.

WAAROM TOM?

Geschoold als professionele renner en mechanieker is Tom Vleugels een echte stielman. Het zorgvuldig geselecteerde en zelf geteste aanbod aan fietsen gaat dan ook steevast gepaard met correct advies en topservice, voor én na verkoop.

Het verhaal van Fietsspeciaalzaak Vleugels begint in 1991, toen de 14-jarige Tom Vleugels op zijn koersfiets stapte en aan de start van zijn allereerste competitiewedstrijd verscheen. Het was het startschot van een leven dat door de liefde voor de fiets gekleurd zou worden.

Op 16-jarige leeftijd schreef Tom zich in aan de topsportschool voor wielrennen en fietsherstellen in Oostende. Nadat hij afstudeerde startte hij onmiddellijk als hersteller en bouwde hij als semi-prof een carrière uit in amateurkoersen en kleinere profkoersen.

Terwijl hij zelf zoveel mogelijk op de fiets zat, begon hij zich te ontwikkelen als een ware expert op gebied van onderhoud, herstellingen en technische kennis. Een pad dat hem zou leiden naar een positie als vaste mechanieker van Niels Albert, gedurende diens jaren als profrenner. Bovendien werkte hij vanaf zijn 22ste bij fietswinkel Van Den Eynde, de zaak die hij later overnam en omvormde tot de huidige Fietsspeciaalzaak Vleugels.

Ons compacte team bestaat uit mensen die de liefde en passie voor het vak van Tom delen, een eigenschap die er voor zorgt dat het oog voor service en kwaliteit overheerst bij alles wat we doen.

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, wij helpen je graag verder.

Openingsuren:

di: 13:00 - 18:00
wo, vr: 09:00 - 12:00
13:00 - 18:00
do: 09:00 - 15:00
za: 09:00 - 12:00
13:00 - 16:00
zo en ma: gesloten